2008. december 19., péntek | |

(el)Köszön a blogger

Kereken száz bejegyzés (post) után karácsony-ünnepi szünetet tart a botcsinálta blogger. Az új esztendőben pedig más kötelezettségei miatt csak ritkábban jelentkezik.
A heti öt újságírói jegyzetet (glosszát) egy könyv után szükségszerűen jelentkező szellemi fáradtság levezetésére szántam. Aztán valósággal beleszerettem az általam régen is kedvelt/művelt, de manapság már ritka műfajba. Nagy-nagy örömömre szolgált, hogy írásaimat váratlanul sokan, 48 országból, több mint kilencezren olvasták. Az úgynevezett klikk-ek száma pedig meghaladta a 14 ezret. Hozzáértők szerint ezek nagyon szép számok, és igazán kár lenne abbahagyni. A másik kár viszont az lenne, ha az időközben előkészített másik munkát (celeb nyelven: kihívást) nem vállalnám el. Persze, az is bolond, aki íróvá lesz Magyarországon. De hát, kit mivel ver az Isten!
Bizonyos életkorban, bizonyos feladatokat már bűn lenne könnyelműen elodázni. Ám az is biztos, hogy bizonyos életkorban két lovat nem lehet egyszerre nyergelni. Marad a választás. Választottam.
Blog elérhetőségi címe természetesen továbbra is él. (http://miskolczimiklos.blogspot.com/). És ha a jövő évre vállalt, nagyobb szellemi koncentrációt kívánó munkám közepette, marad időm egy-egy bejegyzésre, akkor hellyel-közzel folytatom a számomra némileg újszerű és nagy kedvvel művelt blogolást. Kérem, néha kukkantsanak bele! Köszönöm az eddig volt figyelmüket.
Boldog karácsonyi ünnepeket és boldogabb új évet kívánok, mint amilyen várható.
Miskolczi Miklós

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Tisztelt Miskolczi úr! Azt hiszem blogjában nagyon sokan értékes, tartalmas,és nem utolsó sorban, sokszor iróniával tűzdelt történeteket olvashattunk!Köszönet érte!Ezért biztosan sokan szeretnénk folytatást!Várjuk!Addig is kivánok kellemes ünnepeket és eredményekben gazdag új esztendőt önnek! Tisztelettel:sentiment