2009. január 23., péntek | |

Szexuális úton terjedő tehetség

Az igazi tehetség forrása igazi titok. Volt. Egészen a legutóbbi időkig, amikor is korszakalkotónak éppen nem mondható megfigyeléseket tettem - a tárgyban. Pontosabban az alanyban.
Kutatásom tárgya/alanya röviden összefoglalva: a magyar televíziós csatornákon magukat mutogató nőnemű egyedek talentumának mibenléte. Különös tekintettel e talentum viharos terjedésére.
A való világ más területein felvetődő kardinális kérdés, hogy vajon a tehetség érvényesülése, avagy az érvényesülés tehetsége élvez-e prioritást, a televíziók háza táján régebben sem okozott gondot. (A prioritás szót feltétlenül keverjük bele az ügybe, különben nem leszünk elég tudományosak. Ha pedig valamiről azt állítjuk, (ilyen a képernyőre befurakodó tehetség is), hogy két, sőt három prioritása van, nos ez esetben akár államtitkárnak is jelentkezhetünk, de parlamenti képviselőnek feltétlenül. Idő és a hely hiányában azonban most csak az egyik prioritásról értekeznék.
Van szerencsém ehelyütt a televíziókban felbukkanó és ott megnyilvánuló hölgyek tehetségének eredőjét, forrását, analízisét kíméletlenül a nagyérdemű és érdeklődő közönség elé tárni. Empirikus kutatásaim eredménye szerint manapság nagy valószínűséggel, de nem kevés gyakorisággal, főleg és általában, kevés kockázattal, az érvényesülés tehetségének vagyunk szemtanúi a képernyőkön. Megállapítottam továbbá, hogy az érvényesülés tehetségének mértéke (vö. a képernyőn való szereplés váratlan gyakorisága) meglepő módon korrelál az életkorral, a csípő és mellbőséggel. Valamint és főként a nem-mel. Amely nemhez tartozó tehetségtől megfelelő helyen elvárják a feltétlen igent. Különben hogyan lenne lehetséges, hogy a képernyőn frissen felbukkanó tehetségek között egyáltalán nincsenek 40 éven felüliek, ellenben kivétel nélkül megfelelnek a fentebb összefoglalt kívánalmaknak és méreteknek.
Szíves engedelmükkel most térnék rá világraszóló felfedezésem lényegére, mely szerint: a képernyőn megnyilvánuló tehetség szexuális úton terjed. Alighanem, de figyelemre méltó gyakorisággal. Az ilyen-olyan hímnemű tévés celebek házastársai, élettársai, párjai ugyanis meglepő gyorsasággal maguk is megjelennek a képernyőn, hogy ott szintén tehetségesnek nyilváníttassanak. Ráadásul a szexuális úton terjedő tehetség - hogy is mondjam finoman, szóval - vírusa, nem válogat. Egyformán terjeszt fitneszes, dalénekesi, műsorvezetői, zebrashowmani, divat-, tánc-, szakács- és úgy általában a magyar celebeket egyébként is jellemző mindenféle talentumot. Amelyek aztán rubin drágakőként beragyogják a mi színtelen otthonainkat.
Amíg hozzá nem vágunk egy cipőt a képernyőhöz.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálok, minden szava igaz !
Őszanyó

Névtelen írta...

Sajnálatos módón divat a prostitució! Tv-ben vagy hivatalokban nemtől független.
A nagycsöcsü fiatal nők a teleládába mig a férfiak a hivatalokba árulják kedvezményeiket...és korrupció lent és fent totál, minden szinten szinte mindent.

Nah MO népét fertőtleni kellene ezek ellen.
Tud rá gyogyibogyót?
Örömmel venném.

conacc.